Tilaus- ja toimitusehdot

Optikko Duon verkkokaupasta voit tilata tuotteita kotimaahan toimitettavaksi tai liikkeestä noudettavaksi. Huomioithan, että piilolinssien tilaamista varten tarvitset optikon tai silmälääkärin määrittämän reseptin. Piilolinssien käytössä ei ole ikärajaa, mutta alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus tilauksen tekemiseen. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että sinulla on resepti tilaamiisi piilolinsseihin sekä huoltajan suostumus (mikäli olet alle 18-vuotias).

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Myös Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen loppusumman näet kassalla sekä tilausvahvistuksesta. Mikäli olet tehnyt tilauksen sisäänkirjautuneena, voit tarkastella tilaushistoriaasi omilla sivuillasi.

Toimitusehdot

Toimitusmaksu on 4,90 € / tilaus. Tilatessasi useita tuotteita, huomioithan, että toimitamme koko tilauksesi yhdellä kerralla. Pakkauksen jälkeen tilaus siirtyy Postin kuljetettavaksi ilmoittamaasi osoitteeseen. Mikäli piilolinssitilaus ei mahdu postiluukusta ja vastaanottajaa ei tavoiteta, sinulle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa Postin toimipisteestä. Tilauksen nouto myymälästä on maksuton.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Suomessa sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Piilolinssejä tilattaessa palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotepakkauksia. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä optikkoduo@optikkoduo.fi

Tuotteiden palautus ja vaihto tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Palautuksen voi tehdä myös suoraa liikkeeseemme Haukiputaalla.

Palauteusosoite:

Revontie 10
90830 Haukipudas
Puh. 08 556 6811

Reklamaatiot

Reklamaatiotilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse: optikkoduo@optikkoduo.fi