Piilolinssit

Piilolinssit antavat näkemisen vapautta ja ovat oiva vaihtoehto silmälaseille. Piilolinsseihin erikoistuneet optikkomme auttavat silmillesi sopivimpien piilolinssien valinnassa, sovituksessa, käsittelyssä ja hoidossa. Meiltä löytyy piilolinssivaihtoehtoja myös kuivasilmäisille ja ikänäköisille.


Silmillesi sopivat piilolinssit

Piilolinssit ovat käytännöllinen vaihtoehto silmälaseille – ne antavat vaihtelua ja vapautta ilman silmälasien rajoitteita. Perusvoimakkuuksien lisäksi piilolinsseillä pystytään korjaamaan lähes kaikki taittovirheet ja saatavana on myös aikuisnäköä korjaavia piilolinssejä. Uudet materiaalit ovat hengittäviä, joten silmät saavat riittävästi happea myös piilolinssin läpi.

Esteinä piilolinssien käytölle voivat olla erittäin kuivat silmät, tiettyjen lääkkeiden säännöllinen käyttö tai poikkeava kyynelnesteen laatu. Yksilöllisiin ominaisuuksiisi perustuen optikkomme selvittävät kanssasi, olisivatko piilolinssit sinulle sopiva ratkaisu ja millaiset piilolinssit palvelisivat käyttötarpeitasi parhaiten. Valikoimastamme löytyvät sopivat vaihtoehdot vaikkapa erilaisiin harrastuksiin sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön.

Piilolinssejä harkitsevan on hyvä varata hieman enemmän aikaa ensikäynnille, jossa tutkimme silmiesi terveydentilan ja varmistamme, ettei mitään esteitä piilolinssien käytölle ole. Määritämme sinulle parhaiten sopivat piilolinssit niiden ominaisuuksien ja voimakkuuden osalta sekä opetamme sinua asettamaan, poistamaan ja puhdistamaan piilolinssit. Lisäksi annamme parhaat hoitovinkit ja ylläpito-ohjeet.

Optikko Duo Piilolinssit

Piilolinssivaihtoehtoja on useita ja yleensä ne jaetaan kahteen pääkategoriaan:

  • Kertakäyttöiset piilolinssit ovat nimensä mukaisesti kertakäyttöisiä, yhden päivän ajan käytettäviä linssejä, joiden yhteydessä ei tarvitse huolehtia linssien puhdistamisesta ja säilyttämisestä. Linssit ovat ohuita, hyvin happea läpäiseviä ja niiden etu on vaivattomuus.
  • Jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat lyhyen vaihtovälin linssejä, joiden käyttöaika vaihtelee kahdesta viikosta kuukauteen. Valikoimassamme on niin päiväkäyttöisiä kuukausilinssejä kuin yötä päivää käytettäviä linssejä. Jatkuvakäyttöiset piilolinssit edellyttävät puhdistamista ja hygieniasta huolehtimista.

Optiikka-tili

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan tavan maksaa silmälasit. Optiikka-tili mahdollistaa
jopa 6 kk maksuajan ilman lisäkuluja. Voit avata tilin suoraan myymälästämme.

Lue lisää