Linssit

Oikeanlaiset linssit takaavat tarkan näkemisen, tuntuvat miellyttäviltä, kestävät käyttöä ja näyttävät hyvältä. Huolella tehty näöntutkimus yhdessä laadukkaiden linssien kanssa saa ympäröivän maailman näyttämään paremmalta.

 

 


Linsseillä on väliä

Linssivalinnoissa luotamme maailman johtavaan linssivalmistajaan, Essiloriin, jonka linssit valmistetaan Euroopassa ja reunahiotaan Suomessa. Etenkin moniteholinssien saralla Essilor on tehnyt pioneerityötä tuoden markkinoille ensimmäiset ikänäköä korjaavat linssit.

Essilor Eyezen -yksiteholinssit

Eyezen -lissit ovat uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vähentävät ja estävät silmien rasitusta, sillä ne on optimoitu digilaitteiden katseluun.

Eyezen -linsseillä voidaan korjata likinäköä, kaukotaittoa sekä hajataittoa. Ne takaavat terävän ja miellyttävän näkemisen lähelle sekä kauas ja ovat käyttömukavuudeltaan ylivoimaiset.

Essilor Varilux -moniteholinssit

Variluxin moniteholinssivalikoimasta löytyy jokaiselle sopivat monitehot, joiden avulla näkeminen on luonnollista, tarkkaa ja vaivatonta.

Varilux X Series on täydellinen moniteholinssi jokapäiväiseen käyttöön, sillä se tuottaa terävän, jatkuvan ja sulavan näkökokemuksen kaikilla näköalueilla. Näet lähelle, kauas ja välietäisyyksille ilman tarvetta etsiä oikeaa kohtaa linssistä nähdäksesi tarkasti.

Varilux Physio 3.0 tarjoaa saumatonta katseen tarkennusta aktiiviseen elämään, kun taas Varilux Comfort Max avaa välittömästi tarkan näkökentän, ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien totuttaen silmät helposti uusiin moniteholinsseihin.

Variluxin valikoimasta löytyy myös esimerkiksi autolla ajamiseen suunnitellut moniteholinssit. Optikkomme etsivät juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat linssit Essilorin monipuolisesta valikoimasta.

 

Optikko Duo Silmälasien sovitus

Linssien lisäominaisuudet

Optikko valitsee kanssasi silmälasiesi käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat lisäominaisuudet. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Kova, likaa hylkivä ja heijastamaton pinta
  • Sinivalosuoja
  • UV-pinnoite
  • Fotokromaattiset eli tummuvat linssit

Optiikka-tili

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan tavan maksaa silmälasit. Optiikka-tili mahdollistaa
jopa 6 kk maksuajan ilman lisäkuluja. Voit avata tilin suoraan myymälästämme.

Lue lisää