Asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua

Meille hyvä palvelu on ylpeyden aihe. Ketjuista riippumattomana optikkoliikkeenä pystymme vastaamaan asiakkaittemme toiveisiin ja tarjoamaan yksilöllistä palvelua ja harkiten valitun kehysmalliston.


Optikko Duo

Optikko Duo on vuonna 2003 perustettu optikkoliike Haukiputaan keskustassa. Tehtävänämme on huolehtia asiakkaidemme silmien hyvinvoinnista ja tarjota aidosti yksilöllistä palvelua olipa kyse optikon näöntarkastuksesta, silmälääkärikäynnistä, silmänpaineen mittauksesta tai kehys- ja linssivalikoimasta.

Meiltä löytyy vankka asiantuntemus myös lasten ja nuorten näönhuoltoon sekä aikuisten työnäköön liittyen. Sinua palvelevat optikot Katja Luhtanen ja Minna Liedes sekä silmätautien erikoislääkäri Leena Isokangas. 

  • Näöntarkastukset
  • Silmälääkäripalvelut
  • Silmänpaineen mittaukset
  • Laaja ja laadukas kehys- ja linssivalikoima
  • Lasten ja nuorten näönhuolto
  • Työnäönhuolto

Katja Luhtanen

Optometristi, yrittäjä

Optometristi ja Optikko Duon yrittäjä Katja Luhtanen valmistui optikoksi vuonna 1997 ja on jatkokouluttautunut piilolinssioptikoksi (1998), optometristiksi (2018) sekä työnäköoptikoksi (2021). Yrittäjänä Katja on toiminut vuodesta 2003 lähtien.

Katja tunnetaan asiakaspalvelutaidoistaan ja vahvasta visuaalisesta silmästään. Katja tuntee asiakkaansa ja valikoimaa täydennetäänkin asiakkaiden tyyli ja mieltymykset huomioiden. Katjalla on rautainen ammattitaito löytää asiakkaalle juuri oikeanlaiset silmälasit sekä rohkeutta ehdottaa tyylillisiä muutoksia kehysvalinnoissa. Luovuus ja visuaalinen vahvuus näyttäytyvät myös Katjan vapaa-ajalla hopeakorujen valmistamisen, käsitöiden ja sisustamisen muodoissa.

Minna Liedes

Optikko

Minna Liedes on Optikko Duon toinen optikko sekä lisäkouluttautunut piilolinssioptikko. Asiakkaat ihastuvat Minnan rempseään, ystävälliseen ja avuliaaseen palveluasenteeseen ja hänet tunnetaan asiakaspalvelijana, jonka kanssa juttu luistaa sulavasti aiheesta kuin aiheesta. Metsästystä, kalastusta ja lentopalloa harrastava Minna tuntee hyvin alueen asiakkaat ja hänen ilmiömäinen muistinsa on myös jäänyt monen asiakkaan mieleen. Minnan ei tarvitse luntata tietoja asiakasrekisteristä, vaan hän muistaa usein ulkoa asiakkaiden kehysvalinnat ja jopa linssien vahvuudet.